fbpx
Trajnim ‘’Qeverisja Publike dhe Reforma Strukturore’’

Trajnim ‘’Qeverisja Publike dhe Reforma Strukturore’’

Nëse jeni i interesuar të kuptoni se si Austria, shtetet e tjera të Bashkimit Evropian dhe shtetet kandidate të BE-së kanë implementuar reformat publike, si këto politika të implementohen në shtetin ku ju jetoni dhe të kuptoni se si mund të ndryshoni jetën e njerëzve, jeni të ftuar të merrni pjesë në programin trajnues me zyrtarë publik nga 31 shtete të Evropës Qendrore, Lindore dhe Juglindore, Kaukazi dhe Azia Qendrore nga data 03 – 14 maj 2021, të organizuar nga Instituti i Përbashkët i Vienes, autoritetet austriake dhe Instituti i Vjenës për Studime Ekonomike Ndërkombëtare. Trajnimi është virtual dhe falas. Linku për aplikim: https://www.jvi.org/training/course-schedule/course-schedule-2021/course/21AA03.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »