Trajnim për studentët dhe të diplomuarit e UHZ-së

Zyra për Zhvillim të Karrierës njofton të gjithë studentët dhe të diplomuiarit e interesuar se me datën 2 Korrik 2021 nga ora 10:00 në bashkëpunim me organizaten Teach For Kosova mbahet trajnim me temë: “Të menduarit në mënyrë kritike” dhe “Menaxhimi i kohës”.

Numri i pjesëmarrësve është i limituar, prandaj regjistrohuni për pjesëmarrje duke e plotësuar formën e mëposhtme:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfhUecRK3ciZ4v4JocF6GAxzlrS4Mqe4nEmuF6YEIG8M7WItg/viewform

Please follow and like us: