fbpx
Thirrje për punime – Konferenca Shkencore Ndërkombëtare “Politikat qeveritare dhe zhvillimi ekonomik – rajoni i Europes Juglindore”

Thirrje për punime – Konferenca Shkencore Ndërkombëtare “Politikat qeveritare dhe zhvillimi ekonomik – rajoni i Europes Juglindore”

Thirrje për punime – Konferenca Shkencore Ndërkombëtare “Politikat qeveritare dhe zhvillimi ekonomik – rajoni i Europes Juglindore”

 

Abstract Template
Conference Announcement November 2017

 

Please follow and like us:
Translate »