fbpx
[rev_slider_vc alias=”Post-slider”]

Konferenca ndërkombëtare për Bujqësi, Mjedis, Turizëm të Qëndrueshëm dhe Prodhim i Ushqimit.

Konferenca Shkencore Ndërkombëtare për Biznes dhe Ekonomi

Universiteti Haxhi Zeka

I dedikuar për cilësi, standarde dhe suksese

11254

UNDERGRADUATE

3826

GRADUATE

765

POSTGRADUATE

Translate »