fbpx
<strong>Takimi i  Sekretares së UHZ-së me Drejtorët e Zyreve dhe Sekretarët e Njësive Akademike </strong>

Takimi i  Sekretares së UHZ-së me Drejtorët e Zyreve dhe Sekretarët e Njësive Akademike 

Është mbajt takimi i radhës me U.d. Sekretaren e Përgjithshme LLM.Tirana Baftiu Hasani, me drejtorët e zyreve dhe sekretarët e njësive akademike .
Në këtë takim u diskutua për disa pika të rendit të ditës,  lidhur me zhvillimet e aktiviteteve administrative në universitet, ku vlerësoj se aktivitetet po zhvillohen sipas  planifikimeve, dhe u shprehë e bindur se me angazhimin përbashkët procesi në vazhdimësi do të rezultojë i suksesshëm.

Translate »