fbpx
Takim me shoqërin civile OJQ Era dhe studentët e FMTHM-s

Takim me shoqërin civile OJQ Era dhe studentët e FMTHM-s

Sot me datën 17.05.2022 në Fakultetin e Menaxhimit në Turizëm,Hotelieri dhe Mjedis është mbajt  ligjeratë: Takimet e Dialogut me të rinjët në Universitetin “Haxhi Zeka” Fakulteti i Menaxhimit në Turizëm,Hotelieri dhe Mjedis në kuadër të projektit “Evropianizimi i Agjendës Mjedisore të Kosovës” BE në partneritet me BIRN Kosovë,Tv Merza dhe Bankwatch

Please follow and like us:
ShqipBosanskiEnglish