fbpx
Sinjalizuesit – zëri i shoqërisë sonë

Sinjalizuesit – zëri i shoqërisë sonë

Organizata jo qeveritare Qendra për Studime të Avancuara FIT, e përkrahur financiarisht nga Ambasada Amerikane në Prishtinë është duke e realizuar projektin “Sinjalizuesit – zëri i shoqërisë sonë”, në Kosovë.

Një nga aktivitetet e parapara në projekt ishte ligjerata dhe diskutimi i hapur me studentët e Universitetit “Haxhi Zeka” në Pejë (Fakultetit Juridik), me temën: “Zbatimi i legjislacionit të ri për sinjalizuesit nga perspektiva studentore” .

Kjo ligjëratë u mbajt nga eksperti i fushës Nur Çeku i cili është angazhuar nga Qendra FIT. Ligjërata u mbajt në ditën ndërkombëtare kundër korrupsionit me 9 dhjetor.

[Best_Wordpress_Gallery id=”201″ gal_title=”Sinjalizimi 2019″]Please follow and like us:
Translate »