fbpx
Rritja e Kulturës Kërkimore në IAL-të në Kosovë

Rritja e Kulturës Kërkimore në IAL-të në Kosovë

Në kuadër të projektit “Rritja e Kulturës Kërkimore në Institucionet e Arsimit të Lartë në Kosovë- ResearchCult” në universitetin e Pejës është përmbyllur punëtoria dy ditore për zhvillimin e politikave/rregullave për etikë dhe integritet në kërkime. Rezulatet e kësaj punëtorie do prezantohen në trajnimin e radhës i cili do të mbahet në Sofje të Bullgarisë. 

Zyra për Bashkëpunim Ndërkombëtar

Translate »