Rezultatet Preliminare nga Zgjedhjet Studentore 2021

Rezultatet Preliminare nga Zgjedhjet Studentore 2021

Sot, me datë 27 Maj 2021 në Universitetin “Haxhi Zeka” në Pejë janë mbajtur Zgjedhjet e Përgjithshme Studentore 2021.

Komisioni Qendror Zgjedhor dhe Menaxhmenti i UHZ-së i falënderon të gjithë studentët dhe dy organizatat studentore për pjekurinë dhe vlerat demokratike që kanë treguar gjatë këtij procesi zgjedhor.

Komisioni Qendror Zgjedhor shpall rezultatet preliminare si në vijim:

Parlamenti Studentor
Këshillat e Fakulteteve

Please follow and like us: