fbpx
Regjstrimi i studentëve – Master Qeverisja Lokale dhe Shoqëria Demokratike

Regjstrimi i studentëve – Master Qeverisja Lokale dhe Shoqëria Demokratike

Njoftohen të gjithë studentët se regjistrimi i studentëve të pranuar ne Departamentin Qeverisja Lokale dhe Shoqëria Demokratike duhet të ndjekin keto procedura:

1.       Studentet duhet qe te bejen pagesen e semestrit (fletepagesa shkarkohet nga linku: http://185.67.178.39/fletepagesatonline.aspx)

2.       Të plotesojne formularin per regjistrim dhe ti bashkangjesin nje fotografi. Formularin mund të marrin ne zyren e Masterit në Fakultetin Juridik në Pejë.

3.       Fletepagesen dhe formularin të dorezojne personalisht ne Universitetin e Gjilanit, të premten me date 17/11/2017 prej ores 9:00 – 15:00 ose te henen me date 20.11.2017 prej ores 09:00 – 12:00.

4.       Te paraqiten per fotografim per ID-kartele personalisht ne Universitetin e Gjilanit, te premten me date 17/11/2017 prej ores 9:00 – 15:00 ose te henen me date 20.11.2017 prej ores 09:00 – 12:00. Me vete duhet te kene leternjoftimin.

Please follow and like us:
ShqipBosanskiEnglish