fbpx
Projekti Bugi

Universiteti “Haxhi Zeka” u vizitua nga koordinatorja e projektit BUGI, Prof.Dr.Pakeza Drkenda.

Koordinatorja së bashku me bashkpunëtor i bëri një vizitë edhe fakultetit të Agrobiznesit me të cilët kanë edhe bashkëpunim.

 

Mysafirët nga Sarajeva i priti edhe Rektori i Universitetit “Haxhi Zeka”, Prof.Dr.Fadil Millaku, së bashku me menaxhmet, ku biseduan rreth projekteve të perbashkëta, si dhe zgjerimin e bashkëpunimeve të mëtutjeshme mes dy universiteteve. Rektori falënderoi koordinatoren e projektit BUGI për kontribut dhe bashkpunim me Universitetin “Haxhi Zeka”.[Best_Wordpress_Gallery id=”126″ gal_title=”Bugi Project”]

Translate »