fbpx
Përmbyllet me sukses trajnimi për menaxhim te projekteve ndërkombëtare

Përmbyllet me sukses trajnimi për menaxhim te projekteve ndërkombëtare

Përfundoi me sukses trajnimi për Menaxhim të Projekteve Ndërkombëtare, organizuar nga UHZ në kuadër të projektit QUADIC.

Gjatë trajnimi studentët u angazhuan në punë intensive ku çdo ligjëratë u shoqërua me punëtori për të trajtuar çdo njësi të menaxhimit të projekteve. Trajnimi u udhëhoq nga Prof.asoc.dr. Ibrahim Krasniqi dhe Ass. Besfort Ahmeti. Në ditën e fundit të trajnimit u bënë prezantimet e punës së studentëve dhe u shpërndanë certifikata për pjesëmarrje në këtë trajnim.

Studentët, të cilët vinin nga universitete kosovare dhe ndërkombëtare u ndanë të kënaqur me këtë organizim duke e cilësuar si përvojë unike në të mësuan gjëra të vlefshme, njohën njerëz të shumtë dhe kaluan kohë së bashku.

Translate »