fbpx
Përfaqësues të Qendrës Rajonale të Mjedisit për Evropën Qendrore dhe Juglindore vizituan UHZ-në

Përfaqësues të Qendrës Rajonale të Mjedisit për Evropën Qendrore dhe Juglindore vizituan UHZ-në

Përfaqësues të Qendrës Rajonale të Mjedisit për Evropën Qendrore dhe Juglindore vizituan UHZ-në

Rektori, Prof.AsocDr. Naser Mrasori dhe prorektorja për bashkëpunim ndërkombëtar dhe ngritje të cilësisë, Prof. Asoc. Dr. Linda Grapci Kotori dhe anëtarë të Këshillit Drejtues u takuan sot me përfaqësues të Qendrës Rajonale të Mjedisit për Evropën Qendrore dhe Juglindore, z. Agron Bektashi dhe Dezi Bekteshi. Në takim u diskutua për bashkëpunim të ndërsjellët në fushën e mjedisit dhe për projekte të ndryshme të përbashkëta që do të ndërlidhen me programet e Fakultetit Menaxhment Turizëm, Hoteleri dhe Mjedis.

 

Please follow and like us:
Translate »