fbpx
Paraqitja e provimeve – Afati i Janarit 2021

Paraqitja e provimeve – Afati i Janarit 2021

Njoftohen studentët e nivelit master dhe baçelor të Universitetit ‘’Haxhi Zeka’’ në Pejë, se afati për paraqitjen e provimeve do të jetë i hapur nga data 14 janar 2021 deri më 20 janar 2021. Ndërsa provimet do të mbahen nga data 22 janar 2021 deri me 15 shkurt 2021.
Stafi i Universitetit ‘’Haxhi Zeka’’ në Pejë ju uron suksese.

Translate »