PANEL DISKUTIMI PËR 8 MARS

PANEL DISKUTIMI PËR 8 MARS

Me rastin e ditës ndërkombëtare të gruas, Misioni në Kosovë për Siguri dhe Bashkëpunim në Evropë (OSBE), së bashku me Universitetin “Haxhi Zeka” në Pejë si dhe Forumin e grave gjyqtare dhe prokurore, organizojnë panel diskutimi me temën:

                          “Gra të suksesshme: Frymëzim për të rinjtë”

Prezantimi do të mbahet ditën e premte, 8 mars 2019, nga ora 09:30, në amfiteatrin e Fakultetit Juridik, në Universitetin “Haxhi Zeka” në Pejë.

Bashkëngjitur gjeni agjendën.

Translate »