Panairi i Punës 2019

Panairi i Punës 2019

Njoftohen të gjithë studentët dhe të diplomuarit e Universitetit “Haxhi Zeka” se më 8 Prill (e hënë), 2019, në Palestrën Sportive “Karagaqi” në Pejë, mbahet Panairi i Punës.

Panairi i Punës organizohet nga Youth, Employment & Skills në bashkëpunim me Ministrinë e Punës dhe Mirëqenies Sociale (MPMS), Agjencinë e Punësimit të Republikës së Kosovës (APRK), Komunën e Pejës dhe Zyra Gjermane për Bashkëpunim Ndërkombëtar (GIZ).

Për punëkërkuesit – Panairi i Punës është vendi i cili ofron informata për mundësitë e punësimit dhe praktikës në punë, dhe informata për trajnime e aftësime profesionale.

Regjistrohu si punëkërkues/e këtu: https://bit.ly/2EoBiVt