Panairi i Edukimit “Studioni në Francë” (edicioni i tretë)

Panairi i Edukimit “Studioni në Francë” (edicioni i tretë)

Jeni student dhe jeni i interesuar për një shkëmbim jashtë vendit? 

Dëshironi të përfitoni nga një sistem arsimor i përsosur dhe diploma prestigjioze të njohura ndërkombëtarisht? 

Edicioni i tretë i Panairit të Universiteteve franceze në Kosovë do të vijë tek ju, këtë radhë ONLINE! 

Panairi do të organizohet online, më 1 dhjetor, nga ora 10 :00 deri në orën 18.00.

Regjistrimi i studentëve bëhet përmes linkut të bashkëngjitur: https://tourneebalkanskosovo.com/

Rreth pesëmbëdhjetë universitete nga e gjithë Franca do të jenë të pranishme, në mënyrë që të prezantojnë programet e tyre gjatë webinarëve dhe të krijojnë kontakte me studentët gjatë takimeve.

Gjatë gjithë javës, përgjegjësja e hapësirës Campus France do të prezantojë përmes konferencave mundësitë për studime në Francë: procesin e aplikimit, procedurat dhe programet e ndryshme, etj.

Për regjistrim: https://forms.gle/YNJhGHZ5idErej5s5

Please follow and like us:

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.