fbpx
NJOFTIM PËR PUNË PRAKTIKE PËR STUDENTËT E FAKULTETEVE JURIDIKE

NJOFTIM PËR PUNË PRAKTIKE PËR STUDENTËT E FAKULTETEVE JURIDIKE

Mbi Programin Drejtësia Vlen – 8 POZITA

 

Drejtësia vlen është një program tre vjeçar për çasjen në drejtësi, i financuar nga Agjencia e SHBA-ve për
Zhvillim Ndërkombëtar (USAID) dhe menaxhohet nga National Center for State Courts (NCSC) për të
përmirësuar qasjen në drejtësi për të gjithë, përfshirë grupet e pafavorizuara dhe të margjinalizuara, duke
forcuar sistemet dhe shërbimet për ndihmë juridike falas dhe ofrimin e informative mbi ndihmën juridike
falas.

Per me shume info kliko ne link

Translate »