fbpx

Njoftim për pezullimin e ligjëratave për ditën e premte, datë 12 nëntor 2021

Njoftohen studentët Fakultetit Juridik në të dy nivelet LLB dhe LLM, se të gjitha ligjëratat e planifikuara sipas orarit për ditën e premte 12 nëntor 2021, nuk do të mbahen për shkak të organizimin të Konferencës shkencore ICLA 2021.

Ligjëratat e humbura do të zëvendësohen në javët në vazhdim.

Studentët mund të marrin pjesë dhe t’i përcjellin sesionet e Konferencës shkencore.

Me respekt,

Prof. Asoc. Dr. Avdulla Robaj – Dekan i Fakultetit Juridik

Translate »