NJOFTIM PËR LIRIM NGA PAGESA E SEMESTRIT

NJOFTIM PËR LIRIM NGA PAGESA E SEMESTRIT

Njoftohen studentët të cilët janë të regjistruar në vitin akademik 2018/2019, se dokumentet për lirim nga pagesa e semestrit duhet të dorëzohen më së largu me datë 04.07.2019. 
Dokumentacioni i kompletuar dorëzohet në zyrat e referenteve të secilës njësi akademike.
Vëmendje: Pas kësaj date asnjë dokument nuk do të pranohet.
Bashkëngjitur gjeni njoftimin për rregullat dhe procedurat e aplikimit.

Njoftimi për aplikim

Please follow and like us:

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.