Njoftim për konkursin për Tutor

Konkursi për përzgjedhjen e njëmbëdhjetë tutorëve me nr.1887 i shpallur më datë 27.07.2018 i cili ka zgjatur deri më datë 10.08.2018 zgjatet edhe për pesë ditë të tjera, prej datës 07.09.2018 (e premte) deri më datë 12.09.2018 ( e mërkurë). Në linkun më poshtë gjeni konkursin si dhe kushtet për aplikim.

linku

Translate »