fbpx
Njoftim për Konkurs për pranim të studentëve për vitin akademik 2022-2023

Njoftim për Konkurs për pranim të studentëve për vitin akademik 2022-2023

Të dashur maturantë!

A jeni në dilemë të zgjedhjes për studimet tuaja? A dëshironi të studjoni në Ekonomi, Turizëm, Hoteleri, Mjedis, Arte apo Agrobiznes? Që të jeni në rrugën e duhur për të ardhmen tuaj, ne ju ftojmë të bëheni pjesë e Universitetit “Haxhi Zeka” në Pejë – UHZ. Nga data 12 korrik 2022 universiteti “Haxhi Zeka” hap konkursin për studentët e rinj në nivelin bachelor dhe master për vitin akademik 2022-2023. Për të njohur më mirë institucionin tonë vizitioni webfaqen https://unhz.eu/,
Facebook https://www.facebook.com/uni.haxhizeka/
Instagram https://instagram.com/uni_haxhizeka

Me personel të ri e të përkushtuar, me infrastrukturë të përmirësuar dhe me programe atraktive ju do të keni mundësi të mëdha të zhvillimit tuaj profesional.

EJA NË #UHZ
Krijo të ardhmen tënde!

Translate »