fbpx
Njoftim

Njoftim

Njoftim

Me datë 15 dhjetor 2016, Zyra Erasmus+ në Kosovë do të mbaj një sesion informues në Universitetin “Haxhi Zeka”.

Sesioni për studentët e të gjitha njësive akademike mbahet në Fakultetin e Agrobiznesit, në amfiteatër nga ora 13:30!

Sesioni për stafin akademik dhe administrativ mbahet po ashtu, në Fakultetin e Agrobiznesit, në amfiteatër në ora 14:30!

Ky aktivitet ka për qëllim shpërndarjen e informatave për rregullat dhe procedurat e aplikimit në Programin Erasmus+.

Please follow and like us:
Translate »