Njoftim
Njoftohen të gjithë studentët e vitit të parë të Fakultetit Juridik, të cilët ndjekin ushtrimet tek lënda Fillet e së drejtës të parpara për ditën e merkur nuk do të mbahen. Të njejtat do të zevendesohen me datë 16.12.2016 ditën e Premte nga Ora 10;00-12;00,13;00- 15;00 dhe nga ora 15;00-17;00.

Me respekt,
LL.M Dardan Vuniqi

Translate »