fbpx

NJOFTIM
Njoftohen të gjithë studentët e Universitetit “Haxhi Zeka”, respektivisht studentët e Fakultetit të Biznesit, se për shkak të afatit të provimeve nga data 14.11.2016 deri me datën 19.11.2016 nuk do të mbahen ligjerata dhe ushtrime. Mirëpo, nga data 21.11.2016 të gjitha ligjerata dhe ushtrime do të mbahen sipas orarit të publikuar në web faqe.
Dekanati i Fakultetit të Biznesit

Translate »