fbpx
Njoftim
Njoftohen studentet e fakultetit te Agrobiznesit, drejtimeve AA dhe TPB, (studentet qe e kane provimin e fundit per likuidim te vitit botaniken )mund te hyn ne provim ne lenden e Botanikes  me date 30.09.16 ne ora 14h.
Translate »