Njoftim
Njoftohen studentët e vitit të dytë se notat nga lëndët Klinika juridike civile dhe Klinika juridike nga e drejta familjare dhe trashigimore janë vendosur në SEMS. Konsultimet mbahen me datën 9 Korrik 2016 në orën 11:00.
Translate »