fbpx

Njoftohen studentët e vitit të III – të dhe IV-të, të Fakultetit Juridik, se ligjëratat dhe ushtrimet nga lëndët: E Drejta UE-së, E Drejta Ndërkombëtare Private Konvencionale, që janë paraparë të mbahet me  dt. 19.05.2016, do të mbahen ditën e enjte me dt. 26.05.2016, prej orës 15:00.

Po ashtu në të njëjtën ditë do të bëhet shënimi i notave dhe konsultimet për lëndët: E Drejta e UE-së dhe E Drejta Ndërkombëtare Private.

Translate »