fbpx
NJOFTIM

Njoftohen studentët (veçanërisht viti i 3-të dhe niveli master) të Universitetit “Haxhi Zeka” në Pejë, se
me datë 10.05.2019 (e premte) në Amfiteatrin 1 të Fakultetit Juridik
do të mbahet një bashkëbisedim me tematikën
“Papunësia dhe Alternativat”
në kuadër të përgatitjes së Strategjisë së Burimeve Njerëzore për Punësim në rajonin e Pejës,
organizuar nga OJQ Syri i Vizionit, UHZ dhe Këshilli Lokal i Punësimit në Komunën e Pejës.

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ShqipBosanskiEnglish