fbpx

Konstultimet per keto provime, tek profesori Rrustem Asllanaj, do te mbahen te marten me daten 26.02.2019, duke filluar nga ora 11:00, ne objektet e Fakultetit te Biznesit:

  1. Kontabiliteti i NVM-ve, – Viti II
  2. Kontabilteti Financiar i Avancuar, – Viti III
  3. Bazat e Financave dhe Kontabiliteti Menaxherial – Viti II
  4. Kontabiliteti Menaxherial – Viti III
  5. Analiza Financiare – Viti III

Verejtje: Ne konsultime kane te drejte te marrin pjese vetem ata student te cilet iu kane nenshtruar ketyre provimeve.

Translate »