fbpx
Njoftim!

Njoftim!

Studentë të dashur, ju njoftojmë që më rastin e Ditës Ndërkombëtare të Biodiversitetit – 22 Maj  2018, Ministria e  Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor në organizim të përbashkët me Komunën e Pejës, Universitetin “Haxhi Zeka” në Pejë, OJQ-të mjedisore dhe shoqërinë civile, ju fton që të merrni pjesë me rastin e shënimit të kësaj dite, e cila do të mbahet më datë 22 maj 2018, në kampusin e Universitetit “Haxhi Zeka” në Pejë, duke filluar nga ora 10:00.

Please follow and like us:
Translate »