fbpx
Njoftim:
Njoftohen studentet e vitit te dytë së provimi nga lënda: Politika Ekonomike, shtyhet për datën: 11.04.2017 (ditë e merkure 12.04.2017) ora 15.00h, Amfiteatrin nr. 1.
Njoftohen studentët e vitit të tretë se provimi nga lënda: Financat dhe e Drejta Financiare shtyhet për datën: 12.04.2017 (e mërkure), në ora 16.00h. Provimet shtyhen me kërkesë të studentëve.
Translate »