Njoftim

Njoftohen studentët e Fakultetit Juridik, se me kërkesën e studentëve dhe në pajtim me UD Dekanin, provimet në vijim, përfundimisht do të mbahen sipas këtij orari:

1. E Drejta e Procedurës Penale (Viti i III-të Bachelor) do të mbahet me datën 16.02.2017 (ditë e enjte) në ora 14:00.
2. E Drejta Penale Evropiane (Studimet Master – Penal) do të mbahet me datën 15.02.2017 (ditë e mërkurë) në ora 16:00.

Mësimdhënësi:
Prof. Ass. Dr. Mujë Ukaj

Translate »