fbpx
Njoftohen studetntët e nivelit master -kandidatë për temë, se  Vendimet  e Kolegjiumit të 16 -të, dt 23.11.2016 dhe Kolegjiumit të 17-të dt. 11.01.2017, mundë t’i marrin në zyrën e Sekretares, çdo ditë prej orës 13.00.
Translate »