fbpx

Mundësi për punë praktike dhe punësim sezonal

Zyra për Zhvillim të Karrierës njofton të gjithë studentët e interesuar për punë praktike dhe punësim sezonal që mund të aplikojnë duke e plotësuar aplikacionin në linkun e mëposhtëm dhe ta dërgojnë në emailin qzhk@unhz.eu deri të dielën me datën 06.06.2021.

https://drive.google.com/file/d/1b-pUIvmpji3MMJTI5hi4m5VjpCRn5IOT/view?usp=sharing

Pozitat për punë praktike:

  • Dy vende në Klinë dhe dy vende në Pejë në një Institucion Financiar Jo Bankar.

Pozitat për punësim sezonal:

  • Shankist (2 pozita)
  • Kamarier (1 pozitë)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »