fbpx
Menaxhmenti priti sot Rektorin e Universitetit të Tiranës dhe Rektorin e Universitetit të Arteve në Tiranë

Menaxhmenti priti sot Rektorin e Universitetit të Tiranës dhe Rektorin e Universitetit të Arteve në Tiranë

Menaxhmenti priti sot Rektorin e Universitetit të Tiranës dhe Rektorin e Universitetit të Arteve në Tiranë

Sot, Universitetin “Haxhi Zeka” në Pejë, e vizituan Prof. Dr. Dhori Kule, Rektor në Universitetin e Tiranës me bashkëpunëtorë dhe Prof. Dr. Petrit Malaj, Rektor në Universitetin e Arteve të Tiranës, me bashkëpunëtorë. Menaxhmenti i Universitetit “Haxhi Zeka” në Pejë, falënderoji të dy rektorët për bashkëpunimin e vazhdueshëm për shkëmbim të stafit akademik, ndërsa Prof.Dr. Dhori Kule dhe Prof. Dr. Petrit Malaj edhe njëherë treguan vullnet për bashkëpunim në mes të universiteteve dhe gatishmëri për shkëmbim të stafit akademik.
Kjo vizitë realizohet pasi shumë profesorë të Universitetit të Tiranës tashmë janë pjesë e Universitetit “Haxhi Zeka” në Pejë.

Please follow and like us:
Translate »