Mbahet provimi pranues në Universitetin “Haxhi Zeka” në Pejë

Mbahet provimi pranues në Universitetin “Haxhi Zeka” në Pejë

Mbahet provimi pranues në Universitetin “Haxhi Zeka” në Pejë

Menaxhmenti i UHZ-së ka vizituar të gjitha njësitë akademike gjatë provimit pranues për të parë mbarëvajtjen e këtij procesi.
Sipas raportimit të të gjitha njësive akademike gjatë procesit të mbajtjes së provimit pranues nuk është vërejtur asnjë parregullsi. Gjithashtu, përfaqësues të parlamentit studentor, mediat dhe stafi akademik ishin në monitorim të cilët kanë vlerësuar lartë mbarëvajtjen e procesit. Ndërsa, rezultatet do të publikohen sot në disa njësi akademike dhe nesër në disa njësi të tjera.