Mbahet Mbledhje Komemorative për nder të jetës dhe veprës së Prof.Dr. Baki Koleci

Mbahet Mbledhje Komemorative për nder të jetës dhe veprës së Prof.Dr. Baki Koleci

Në ambientet e Fakultetit Juridik të Universitetit Haxhi Zeka në Pejë (UHZ), u organizua mbledhje komemorative për të nderuar jetën dhe veprën e Prof.Dr. Baki Koleci.

Profesor Koleci u nda nga jeta pak ditë më parë, duke lënë pas një boshllëk të thellë tek të gjithë ata që e kishin njohur. Me këtë rast, Universiteti Haxhi Zeka mbajti një ceremoni përkujtimore për të kujtuar jetën, veprën dhe kontributin e shquar të Profesorit Baki. Ai ishte i njohur për vullnetin e tij të madh, sjelljen pozitive dhe bashkëpunimin e jashtëzakonshëm me kolegët dhe studentët.

Në mbledhjen komemorative morën pjesë familjarë, profesorë, kolegë, studentë dhe miq të afërt të Profesorit Baki, të cilët erdhën për të shprehur respektin dhe admirimin për kontributin e tij në fushën e arsimit. Gjatë mbledhjes, u përcollën fjalime emocionuese për Profesorin Baki, ku u përshkruanin cilësitë e tij intelektuale, devotshmëria ndaj mësimit dhe ndikimi pozitiv që ai kishte në jetën e të tjerëve. U theksua se Profesori Baki ka lënë një trashëgimi të vlefshme intelektuale dhe akademike, dhe se puna e tij do të vazhdojë të frymëzojë brezat e ardhshëm të akademikëve.

Mbledhja komemorative ishte një moment i rëndësishëm për t’i dhënë nderimin e merituar Profesorit Baki Koleci dhe për të shfaqur mirënjohjen për kontributin e tij të jashtëzakonshëm. Ndërsa kujtohej me respekt dhe admirim, u bë thirrje për të vazhduar trashëgiminë e tij dhe për të ndjekur rrugën e përkushtimit dhe devotshmërisë që ai shfaqte ndaj profesionit të tij.

Translate »