MASHTi jap mbështetje financiare për studentet vajza/gra në fushat STEM

MASHTi jap mbështetje financiare për studentet vajza/gra në fushat STEM

Ministrja e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit, znj. Arbërie Nagavci, ka vendosur që për vitin e dytë dhe të tretë të zgjasë mbështetjen financiare për vajzat/gratë studente që studiojnë në degët e Shkencës, Teknologjisë, Inxhinierisë dhe Matematikës (STEM).

Me këtë rast, afati për aplikim në këtë thirrje është shtyrë deri më 31.10.2021 në ora 16:00.

Kjo thirrje për vajza/gratë studente që studiojnë në drejtimet STEM në institucionet publike të arsimit të lartë në Kosovë, tani përfshin të gjitha vajzat/gratë nga viti i parë deri në të tretën sipas aneks-listës së programeve të publikuar në këtë vendim.

Vendimi

Please follow and like us: