Ligjeratë online me profesor nga Universiteti Floridës

Ligjeratë online me profesor nga Universiteti Floridës

Studentët e Fakultetit të Menaxhimit në Turizëm, Hoteleri dhe Mjedis, me datë 11 maj 2021 kanë mbajtë ligjeratë online me Profesor Moez Limayem nga Universiteti i Floridës – Shtetet e Bashkuara të Amerikës. Temë e kësaj ligjerate ishte ‘’Negocimi për sukses. 10 rregullat e arta’’, ku u zhvillua diskutim dhe u ndanë mendime të ndryshme. Për studentët ishte një përvojë e re, shumë interesante dhe e dobishme.

Please follow and like us: