fbpx
Ligjëratë online

“Rëndësia e të menduarit kritik në studime dhe punësim”

Njoftohen studentët dhe të diplomuarit e UHZ-së se të enjten me datën 7 tetor duke filluar nga ora 13:00, mbahet ligjëratë online me temë “Rëndësia e të menduarit kritik në studime dhe punësim”.  Përmes kësaj ligjërate që mbahet  nga Genc Pilingjurka, i diplomuar në UHZ (aktualisht student me bursë në Universitetin e Sheffield-it). Studentët dhe të diplomuarit kanë mundësinë të marrin informata të detajura rreth përkufizimit të të menduarit kritik dhe rëndësinë që ka gjatë studimeve për arritjen e rezultateve më të mira si dhe në punësim për performancë më të lartë.

Ligjërata mbahet në platformën Meet dhe të gjithë të interesuarit për pjesëmarrje duhet të regjistrohen në linkun e mëposhtëm:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfhUecRK3ciZ4v4JocF6GAxzlrS4Mqe4nEmuF6YEIG8M7WItg/viewform

Translate »