Lajmerim për studentet e drejtimit TPB dhe AA

Lajmerim

Lajmerohen studentat e drejtimit TPB dhe AA, se provimet nga pjesa praktike per lendet ,Biologji, Fiziologji dhe Botanike mbahen ne datat si me poshte:

Biologji me 17.11.14 ne ora 10h,

Fiziologji me 17.11.14 ne ora 14h dhe

Botanike me 21.11.14 ne ora 10h.

Provimet mbahen ne IBK.

Please follow and like us:

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.