fbpx

Lajmërohen studentët e Departamentit Menaxhmenti i Burimeve njerëzore – Master, se konsultimet në lëndën Planifikimi dhe menaxhimi i grupit do të mbahen me 30.09.2016 në ora 12:00

Translate »