Konkurs për bursa

Konkurs për ndarjen e bursave universitare për vitin akademik 2019-2020

Bursat universitare ndahen për studentët e Universitetit “Haxhi Zeka” në Pejë për nivelet e studimeve Bachelor dhe Master.

Konkursi

Please follow and like us: