Këshilli Drejtues merr vendim për ndarjen e bursave për studentë

Këshilli Drejtues merr vendim për ndarjen e bursave për studentë

Me datë 13 nëntor 2020, në mbledhjen e V-të të Këshillit Drejtues të Universitetit Haxhi Zeka në Pejë, është marrë vendim për hapjen e konkursit për ndarjen e bursave për studentë, për vitin akademik 2019/2020.

Shpallja për hapjen e konkursit do të bëhet ditëve në vijim dhe studentët do të informohen për afatet dhe kriteret e aplikimit, përmes uebfaqes zyrtare të UHZ-së.

Please follow and like us: