INFORMIM RRETH STUDIMEVE NË FRANCË

INFORMIM RRETH STUDIMEVE NË FRANCË

26 mars 2019, në orën 14:00, në Fakultetin Filologjik

Jeni të interesuar të studioni në Francë? Aleanca Franceze dhe Ambasada e Francës në Kosovë organizojnë më 28 mars në orën 14:00, në Fakultetin Filologjik në Prishtinë, nje sesion informimi për mundësitë e studimit në Francë.

Kjo ngjarje do te fillojë me prezentimin e elementeve praktike nga përfaqësuesja e Campus Francë në Prishtinë dhe do të vazhdojë me ndarjen e përvojës së tri studenteve franceze , prezente aktualisht në Prishtinë.

Ato paoshtu do të jenë ne dispozicion për pergjigjie në pyetjet e studenteve pjesëmarrës në këtë ngjarje,


Translate »