fbpx
Ftesë për pjesëmarrje në Rome International Careers Festival 2020

Ftesë për pjesëmarrje në Rome International Careers Festival 2020

Rome International Careers Festival 2020 është festival i organizuar nga shoqata Govani Nel Mondo, me qëllim që studentët e gjithë botës të mblidhen në një vend (Romë), ku studentët kanë shumë mundësi për të gjetur një vend të mirë pune, mundësi trajnimesh, stazhi, të përmirësojnë aftësitë e tyre në dimensione të ndryshme, të kontaktojnë me universitete ndërkombëtare, të takojnë njerëz nga e gjithë bota dhe të fitojnë çmime.

Në mënyrë që ju të informoni më shumë rreth kësaj mundësie të shkëlqyeshme, mund të klikoni në linkun e bashkëngjitur: http://www.carriereinternazionali.com/en/international-organizations/item/12351-wake-up-applications-for-the-international-careers-festival-2020-are-now-open?fbclid=IwAR0xOAq_wbkhGApAfzbawmxG6o55BX8mf-2deBwZ1j02sfKljixAA0UtCX8 

Për çdo pyetje rreth festivalit, mund të kontaktoni yllialiu@hotmail.com

Please follow and like us: