fbpx

Ftesë për pastrimin e mjedisit

Në emër të Ministrisë së arsimit, shkencës dhe teknologjisë të Republikës së Kosovës ka ardhur një lutje, që të njoftohen studentët dhe stafi i Universitetit “Haxhi Zeka” për aktivitetin që do të ndërmerret për pastrimin e mjedisit. Ky aktivitet ka filluar me vendimin e nxjerrë nga Qeveria e Republikës së Kosovës nr.03/58 të dt. 24.07.2018 që ka për qëllim  pastrimin e mjedisit nga mbeturinat.

 

Aksioni fillon nesër me dt. 15.09.2018 dhe presim nga ju që te bashkoheni në këtë aksion.

 

Informatë  teknike: Shkollat fillore dhe të mesme do të kontribuojnë rreth pastrimit në oborret e shkollave , përderisa studentët  përveç hapësirave të institucionit/kampusit mund të bashkëngjiten edhe ne aktivitetet e tjera gjatë kësaj periudhe.

 

Për më shumë detaje mund te shihni kontaktin dhe webfaqen e dedikuar për këtë aktivitet dhe kohëzgjatjen , ku edhe mund te gjeni numrat e koordinatorëve lokal të cilët mund t’i kontaktoni për detaje si dhe eventualisht furnizim me mjete logjistike si: maica, dorëza, thasë, maska, etj.

 

Kontakti:

 

Zyra qëndrore

Info@letsdoitosova.org

Tel: +383 (0) 38 400 022

Mob +383 (0) 44 644 633

Adresa: Rr. Robert Doll, 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës

Luan Hasanaj, Drejtor Ekzekutiv

Email: luan@letsdoitkosova.org
Tel: : +383 (0) 45 783 78

http://www.tapastrojmekosoven.org/info/

Translate »