Stafi akademik i angazhuar

Lista e Profesorëve dhe Asistentëve të angazhuar 2019/2020

Prof. Asoc. Dr Haxhi Gashi

Prof. Dr Beqir Sadikaj

Prof. Dr Hajredin Kuçi

Prof. Asoc. Dr. Kadri Kryeziu

Prof. Ass. Dr. Armend Podvorica

Dr. sc. Agim Kurmehaj

LL.M. Argzon Muçaj

Phd. Dardan Lajqi

Dr. Sc. Isuf Jahmurataj

Ll. M. Valëza Kastrati

One thought on “Stafi akademik i angazhuar

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.