fbpx

Fakulteti Juridik në bashkëpunim formal me Institutin “Halimi”

Fakulteti i Juridikut dhe “Halimi Foundation Institute” bien në dakord  që të bashkëpunojnë në realizimin e projektit “University Law Competition”, i cili cili do të këtë në fokus organizimin e një gjyqi simulues, ku studentë, përfaqësues të universitetit dhe jo vetëm, do të kenë mundësinë e zbatimit të njohurive teorike të grumbulluara gjatë viteve të studimit, si dhe shkëmbimin e ndërsjellë të përvojave institucionale. 

Translate »